Proeverij met bewoners van Nieuwehagen
← Terug naar overzicht

Proeverij met bewoners van Nieuwehagen

Iets goeds doen dat naar meer smaakt? Samen met collega’s zijn jullie deze middag het zoete hoogtepunt voor de bewoners van zorginstelling Nieuwehagen!

Wat je gaat doen

Deze middag gaan jullie de bewoners van Nieuwehagen helemaal in de watten leggen. Jullie bereiden een lekkere proeverij voor, halen de ouderen op, helpen links en rechts mee met eten (trillende handen en gebakjes gaan niet altijd goed samen) en ruimen weer op. Natuurlijk is er volop tijd om zelf ook te genieten van al het lekkers én het plezier dat sociaal contact en aandacht voor elkaar oplevert!

Praktisch

De activiteit vindt in de middag plaats, je ontvangt de precieze tijden later. Er is slechts plaats voor 5 collega’s dus vol=vol!

Over zorginstelling Nieuwehagen

Nieuwehagen is een sfeervol gebouw aan de rand van de Bossche binnenstad. Veel bewoners komen van oorsprong uit ’s-Hertogenbosch omdat ze het prettig vinden op loopafstand van de binnenstad te wonen. Maar ook omdat familie en vrienden altijd welkom zijn in restaurant De Parade voor een smakelijke warme maaltijd, een kop koffie of een hapje en een drankje. Of in de binnentuin om op een mooie dag samen jeu de boules te spelen.

Plek reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Aantal gereserveerde plekken

Gereserveerd: 4 / 5

Wanneer

05/06/2023    
13:30 - 16:30

Waar

Zorginstelling Nieuwehagen
Gervenstraat 2, Den-Bosch, 5211 PD

Evenement type