Groene vingers halen bij de recreatieboerderij
← Terug naar overzicht

Groene vingers halen bij de recreatieboerderij

Op zo’n grote boerderij is van alles te doen. Ga lekker met collega’s in de buitenlucht aan de slag!

Wat je gaat doen

Jullie worden ontvangen met een kop koffie, of thee en iets lekkers. Vervolgens gaan jullie lekker buiten aan de slag. De exacte werkzaamheden worden uiteraard vooraf met jullie kortgesloten maar denk aan het verzorgen van de sierborders, aan de slag in de moestuin, of andere buitenklusjes waarbij je iets goed doet én lekker van het buitenleven geniet.

Praktisch

De activiteit vindt in de middag plaats, je ontvangt de precieze tijden later . Je gaat aan de slag in kleine groepjes met andere Facilicom collega’s.

Over recreatieboerderij de Kleine Duiker

De Kleine Duiker is een recreatieboerderij met een recreatieve, sportieve, educatieve en maatschappelijke doelstelling. De naam ‘De Kleine Duiker’ verwijst naar de eeuwenoude, historische watergang die langs het landgoed stroomt.

Bij De Kleine Duiker krijg je een goed beeld van het traditionele boerenleven, met respect voor mens, dier en natuur. Onze boerderij vervult de functie van kinderboerderij, centrum voor recreatieve, sportieve en educatieve activiteiten en biedt dagbesteding aan mensen met een beperking.

Er werken vier vaste krachten en tientallen vrijwilligers op De Kleine Duiker om alle activiteiten mogelijk te maken. De taken die vrijwilligers uitvoeren zijn heel uiteenlopend: van gastheren en gastvrouwen in de horecafaciliteit tot mensen met groene vingers of begeleiders van activiteiten. Daarnaast wordt een aantal werkzaamheden uitgevoerd door de cliënten van Humanitas.

Plek reserveren

Dit evenement is volgeboekt.

Aantal gereserveerde plekken

Gereserveerd: 15 / 15

Wanneer

19/01/2024    
13:00 - 17:00

Waar

De Kleine Duiker
3e Barendrechtseweg 511, Barendrecht, 2991 SH

Evenement type