Kinderboerderij en spelletjes met bewoners vanThebe
← Terug naar overzicht

Kinderboerderij en spelletjes met bewoners vanThebe

In plaats van een uurtje scrollen, een paar uurtjes rollen. Veel leuker want deze middag gaan jullie met de ouderen van Thebe de dieren op de kinderboerderij bewonderen en/of leuke spelletjes doen!

Wat je gaat doen

Deze middag gaat voor de bewoners van woonzorgcentrum Thebe de IJpelaar en waarschijnlijk ook voor jullie het hoogtepunt  van de week worden. Als het weer het toestaat wandelen jullie buiten naar de kinderboerderij.  Genieten in het zonnetje van de capriolen van die gekke geitjes, de eendjes voeren en meer. Daarna hebben de begeleiders van Thebe een aantal toffe spelletjes op het program staan. Zo hebben jullie samen alle tijd om de bewoners in de watten te leggen. En wie weet, leer je zelf ook nog wel een paar wijze lessen van deze mooie ouderen!

Over Thebe de IJpelaar

Woonzorgcentrum Thebe De IJpelaar vindt u in de wijk IJpelaar aan de zuidkant van Breda. Als u niet meer thuis kunt wonen, biedt Thebe zorg op deze locatie. U kunt ook op deze locatie terecht als u leeft met dementie en hier zorg en begeleiding bij nodig heeft. Daarnaast biedt Thebe woonruimte aan als u tijdelijk verblijft bij Thebe. Bijvoorbeeld na een verblijf in het ziekenhuis.

Plek reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Aantal gereserveerde plekken

Gereserveerd: 5 / 10

Wanneer

08/06/2023    
13:30 - 16:30

Waar

Zorginstelling Thebe Ijpelaar
Overakkerstraat 101, Breda , 4834 XJ

Evenement type